Firmaprofil

Østergaard Filter har specialiseret sig i at fremstille et rent førermiljø i alle former for kabiner på kørende materiel, samt luftrensere til boliger, hvor der forekommer dårligt indeklima. 


Den 25 maj 2018 trådte persondataforordningen (GDPR) i kraft. Læs hvordan vi passer på vore kunde/samarbejdspartneres persondata : vor persondatapolitik
Landbrug.

Se under linket kulfiltre til traktorer” Inden for landbrug fremstiller vi aktive kulfiltre til næsten alle traktormærker. En del af vore modeller fremtræder som originalt tilbehør til f.eks. John Deere, Case m.v. kulfilter indsættes i stedet for det originale støvfilter og ved overtryk i kabinen fremstilles der et rent og behageligt førermiljø i forbindelse med bl.a. marksprøjtning, gylleudbringning, ammoniaknedfældning og hvor der problemer med dieselos etc Det specielle ved vore kulfiltre er at de kan genoplades til den halve af nyprisen.

Det giver en god driftøkonomi ved brug af vore kulfiltre

Indenfor industrien stiger kravene til et rent og sikkert førermiljø. Derfor har vi udviklet specielle luftrensere, der kan opfylde de stillede krav. Luftrensere filtrerer indblæsningsluften for støvpartikler helt ned til 0,3 my, hvorefter luften føres gennem et aktivt kulfilter, der tilbageholder de giftige luftarter.

Luftrenserne kan monteres på alt lige fra minigravere til store læssemaskiner.

Monteringen foretages af fagfolk, der bl.a. attesterer at kabinen holder overtryk og at anlægget er korrekt indstillet. Vi henviser gerne til nærmeste forhandler.


Barmosevej 27, 4760 Vordingborg - Telefon: 55346815 - E-mail: post@luftrens.dk
Luk